Celé Thajsko momentálně žije pivními slavnostmi, známými jako Thai Beer Festival - Aktuálně o Thajsku | Co se děje v Thajsku

thajsko-bg-header-title.png
     
         
Blogy »

Celé Thajsko momentálně žije pivními slavnostmi, známými jako Thai Beer Festival

Když konečně přestane pršet a do Thajska dorazí chladnější počasí, každý rok se od začátku listopadu do poloviny ledna následujícího roku slaví po celé zemi thajské pivní slavnosti, které jsou známé jako Thai Beer Festival. Všude v ulicích najdete tzv. "Beer Gardens", kde sedí nejen místní obyvatelé, ale i mnoho zahraničních turistů a popíjejí různé druhy domácích a zahraničních piv.
Tolik očekávaný pivní festival Thai Beer Festival je doba, kdy thajské pivovary vytvářejí "pivní zahrady" v okolí měst k propagaci svých značek. Zážitek z oslav se dvojnásobně zvyšuje kvůli nádherným klimatickým podmínkám, které během toho času zažívá například Bangkok, protože právě tam se nacházejí ty nejlepší, nejslavnější a nejoblíbenější pivní zahrady. Chladnější počasí totiž "pohladí" město a mokré monzuny jsou daleko za ním. Majitelé pivovarů se tak mohou chlubit nejen svým vynikajícím pivem, ale v průběhu akce také odhalí taje své exotické thajské kuchyně a občerstvení. To je ten nejlepší způsob, jak ukázat, jak jejich značky piva dokonale ladí s tradičním thajským jídlem. Neočekávejte však žádná vegetariánská jídla, nejčastěji jsou v nabídce grilované a pečené pokrmy, jako například vepřová žebra nebo pražená kuřecí křidélka. Kromě lákavých pochoutek a nadýchaného piva však festival nabízí i kulturní pořady, hudební živá vystoupení, představení anebo velkolepé zvukové a světelné show, které se pro návštěvníky organizují přímo v pivních zahradách. Ty nejnavštěvovanější se nacházejí v přední části nákupního centra World Trade Centre Plaza, v SCB Park Plaza v Ratchayothin, v Discovery Center na náměstí Siam, v Seacon náměstí a velmi populární je i Seri centrum na Srinakarin Road. A samozřejmě, že i na různých menších místech po celém městě. Takže pokud se nacházíte v Bangkoku právě teď, posaďte se a nebude to dlouho trvat, než budete mít před sebou pěknou sklenici piva! Navíc je cena potravin a nápojů během slavností obvykle levnější, než v průměrné restauraci. Navíc atmosféru a živou zábavu bude těžké porazit.

 

 
 

Potřebujete poradit?

224 990 980
800-TRA-VEL (800 872 835)
602-TRA-VEL (602 872 835)

Garantujeme nejnižší ceny

Proč cestovat s Travel.cz

  • 200.000+ zájezdů na jedné adrese
  • Garantujeme nejnižší cenu na trhu
  • Máme vždy aktualizované nabídky zájezdů
  • Nabízíme i rezervace hotelů a letenek za výhodné ceny
  • Individualní plánování dovolené - dovolená na míru
 

Nahrávám...

Vyhledáváme pro Vás nejlepší nabídky dle zvolených kritérií

Ověřujeme aktuální dostupnost a cenu vybrané služby

Vyhledáváme pro Vás nejlepší nabídky dle zvolené destinace

Děkujeme, Vaše rezervace se dokončuje