Je-li vaším koníčkem nakupování, pak Thajsko nabízí slevy až 80 procent při největším výprodeji roku - Aktuálně o Thajsku | Co se děje v Thajsku

thajsko-bg-header-title.png
     
         
Blogy »

Je-li vaším koníčkem nakupování, pak Thajsko nabízí slevy až 80 procent při největším výprodeji roku

Amazing Thailand Grand Sale 2012, který pořádá cestovní ruch úřadu Thajska (TAT) a VISA International je zpět! Jeho již 15. ročník se bude konat už jen do 15. srpna 2012. Zákazníci se tedy jěště pořád mohou těšit na příležitost vyhrát "zázračný balíček" třiceti dnů v Thajsku, jenž má hodnotu 3 500 000 bahtů. Nakupovat tak stále ještě můžete v předních thajských turistických městech, kterými jsou například Bangkok, Pattaya, Chiang Mai, Hua Hin, Hat Yai, Phuket nebo ostrov Samui.
Mega velký výprodej přitahuje ročně do země tisíce turistů z celého světa. Thajsko vám na oplátku vytvoří nejen prvotřídní - vynikající zážitky z nakupování, ale i ty kulturní... které lze nalézt pouze v zemi úsměvů. Zákazníci mohou využít slevy až 80% a 10-20% slevy na jídlo. Do festivalu se zapojilo více než 15 000 obchodníků a je čas užít si další slevy různých výrobků z různých průmyslových odvětví, včetně předních nákupních center, obchodních domů, supermarketů, butiků, stejně jako využít atraktivní nabídky z několika odvětví služeb. Od leteckých společností, hotelů, agentur pro cestování, zábavných podniků, lázní, golfových hřišť až po kosmetickou nebo zdravotní péči. I když vaše představa o ideální dovolené nezahrnuje sezení v zubařském křesle, v posledních desetiletí se stalo Thajsko hlavní stomatologickou turistickou zastávkou. Lidé se často odtud vracejí domů s novou sadou porcelánových zubů. Podrobnější informace k festivalu lze získat z turistických center po celém Thajsku nebo u hlavních informačních přepážek každého centra.

 

 
 

Potřebujete poradit?

224 990 980
800-TRA-VEL (800 872 835)
602-TRA-VEL (602 872 835)

Garantujeme nejnižší ceny

Proč cestovat s Travel.cz

  • 200.000+ zájezdů na jedné adrese
  • Garantujeme nejnižší cenu na trhu
  • Máme vždy aktualizované nabídky zájezdů
  • Nabízíme i rezervace hotelů a letenek za výhodné ceny
  • Individualní plánování dovolené - dovolená na míru
 

Nahrávám...

Vyhledáváme pro Vás nejlepší nabídky dle zvolených kritérií

Ověřujeme aktuální dostupnost a cenu vybrané služby

Vyhledáváme pro Vás nejlepší nabídky dle zvolené destinace

Děkujeme, Vaše rezervace se dokončuje