Thajsko organizuje největší mezinárodní výstavu psů, začíná Thailand International Dog Show 2012 - Aktuálně o Thajsku | Co se děje v Thajsku

thajsko-bg-header-title.png
     
         
Blogy »

Thajsko organizuje největší mezinárodní výstavu psů, začíná Thailand International Dog Show 2012

Jste-li majitelem vzácného plemene psa nebo jen čistě milovník pejsků, rozhodně si nemůžete dovolit přijít o největší mezinárodní výstavu psů, která se bude konat od 28. června do 1. července 2012 v Thajsku. Místem konání se stane komplex IMPACT Muang Thong Thani, nacházející se na předměstí Bangkoku. Samotná výstava zde pokrývá celkovou hrubou plochu 13 500 m².
Velmi populární akce Thailand International Dog Show 2012 je podporována SmartHeart a je to největší výstava svého druhu v Thajsku. Více než 200 domácích i zahraničních vystavovatelů zde představí ty nejnovější psí produkty a služby. Chybět tak nebudou psí potraviny, žvýkací pamlsky, šampony, kondicionéry, psí vody, oblečení, psí domy, pelíšky, obojky, hračky, ale také léky pro psy, či očkovací látky. To vše bude doplněno ukázkami psího výcviku, jeho péčí, časopisy, literaturou nebo suvenýry a produkty související se psy. Všechny typy zboží však musí být originální a nesmí to být napodobeniny. Účastníci budou mít možnost sledovat obrovské množství soutěží, ukázek, aktivit a seminářů, během celé show jsou také připraveny bohaté tomboly. Na to vše bude bedlivým okem dohlížet více než 1 000 odborných poradců. Tato výstava je zvláštní místo, kde najdete veškeré zboží a služby pro své milované psy na jednom místě. Zajímavé také bude mnoho psích soutěží, výstav nebo soutěží psí agility. K vrcholům akcí bude patřit letos "vychutnání" si krásy všech psích plemen, jako např. představení plemene Thajský ridgeback, známého též jako Thajský pes. Silná a poutavá též bude ukázka výcviku a poslušnosti Amerického pitbulteriéra nebo služebních psů. Proto si nenechte ujít tuto skvělou příležitost a také dostát svým čtyřnohým přátelům.

Název akce: Thailand International Dog Show 2012
Místo konání: IMPACT Muang Thong Thani, Hall 5-6
Doba konání: od 10:00 hod do 20:00 hod
Vstupné: Dospělí 20 baht (děti a psi zdarma)
Pro více informací: www.thailand-dogshow.com 

 

 
 

Potřebujete poradit?

224 990 980
800-TRA-VEL (800 872 835)
602-TRA-VEL (602 872 835)

Garantujeme nejnižší ceny

Proč cestovat s Travel.cz

  • 200.000+ zájezdů na jedné adrese
  • Garantujeme nejnižší cenu na trhu
  • Máme vždy aktualizované nabídky zájezdů
  • Nabízíme i rezervace hotelů a letenek za výhodné ceny
  • Individualní plánování dovolené - dovolená na míru
 

Nahrávám...

Vyhledáváme pro Vás nejlepší nabídky dle zvolených kritérií

Ověřujeme aktuální dostupnost a cenu vybrané služby

Vyhledáváme pro Vás nejlepší nabídky dle zvolené destinace

Děkujeme, Vaše rezervace se dokončuje