Bangkok se stane hostitelem milovníků hry na kytaru při Asia International Guitar Festival 2012 - Aktuálně o Thajsku | Co se děje v Thajsku

thajsko-bg-header-title.png
     
         
Blogy »

Bangkok se stane hostitelem milovníků hry na kytaru při Asia International Guitar Festival 2012

Thajsko se opět stane dějištěm mezinárodního kytarového festivalu Asia International Guitar Festival 2012. Očekává se, že přiláká přední světové umělce ve hře na kytaru ze 14 zemí celého světa. Tato kytarová soutěž, která je otevřena všem národnostem, se bude konat od 14. do 17. června 2012 v Siam City Hotelu v Bangkoku.
Asia International Guitar Festival, který je výsledkem společného projektu mezi společností Guitar Thajsko, městem a Siam Hotelem, přitahuje mnoho kytarových nadšenců z Itálie, Japonska, Velké Británie, Ukrajiny, USA, Polska, Filipín, Švýcarska, České republiky, Německa, ale i z Kuby, Indonésie a Jižní Koreje. Mnoho vystoupení, koncertů, představení, kytarových soutěží, výstav, ale i řada recitálů talentovaných umělců jsou rozloženy v průběhu čtyř dnů. Pro umělce zahrnuje řadu skupin a soutěžních disciplín, včetně juniorské a seniorské kategorie. Festival nabízí tři ceny, které lze vyhrát v každé kategorii, stejně jako si zasloužit cenu The best player. Vítěz obdrží zdarma kytaru, pouzdro, osvědčení a práva na čtyři vystoupení prestižních budoucích událostí. Hosté a účastníci festivalu se také mohou zúčastnit kytarové lekce od různých kytarových mistrů a hráčů, kteří se podílejí na této akci. Ti také přicházejí se způsoby a nápady, které by byly atraktivní pro všechny lidi, kteří mají rádi způsob klasické kytarové hry. K předním umělcům budou letošní rok patřit Aniello Desiderio z Itálie, Koki Fujimoto z Japonska, kytarové kvarteto Wong-Kojorn z Thajska, Guitar kvintet z Filipín a mnoho dalších. Festival pak bude zakončen koncertem renomovaných světových hráčů na kytaru a housle, na kterém vystoupí Paul Cesarczyk a Yavet Boyadijev.
Ceny vstupenek na festival se liší v závislosti na danou událost. Lístky na koncert pro návštěvníky mohou stát kolem 400 bahtů pro studenty a 600 bahtů pro dospělé. Za sledování událostí budou muset zaplatit 200 bahtů. Program festivalu každý den začíná v 9:30 hod (s výjimkou 16. června 2012, kdy je naplánován noční koncert). Více informací získáte na thailandguitarsociety.com.

 
 

Potřebujete poradit?

224 990 980
800-TRA-VEL (800 872 835)
602-TRA-VEL (602 872 835)

Garantujeme nejnižší ceny

Proč cestovat s Travel.cz

  • 200.000+ zájezdů na jedné adrese
  • Garantujeme nejnižší cenu na trhu
  • Máme vždy aktualizované nabídky zájezdů
  • Nabízíme i rezervace hotelů a letenek za výhodné ceny
  • Individualní plánování dovolené - dovolená na míru
 

Nahrávám...

Vyhledáváme pro Vás nejlepší nabídky dle zvolených kritérií

Ověřujeme aktuální dostupnost a cenu vybrané služby

Vyhledáváme pro Vás nejlepší nabídky dle zvolené destinace

Děkujeme, Vaše rezervace se dokončuje